. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

22 Ağustos tarihindeki dolunayın ana konusu YOBAZLIK.
Bunu sadece dini yobazlık olarak algılamanızı istemiyorum. LGBT’ye karşı yobazlık, kadınlara karşı yobazlık, ülke yönetimlerinde diğer ülkelere yöneltilen yobazlığa kadar her türlüsünü düşünebilirsiniz.
Avrupa’da aşı karşıtları ile aşıyı diretenlerden tutun, mülterci konularına değin bir çok konuda faşizan tavırlar. Ani kararlar. Covit – özellikle İtalya’da ve Avrupa’da yeniden ciddi patlayabilir.
 
Ülkemizde konu ekonomi ve artacak vaka sayıları olacaktır. Halk çok baskı altında. Kasım tutulmasına kadar bu konular artarak devam eder. Sonrasını, tutulma yazımda bildireceğim 🙂
 
DOLUNAY GERÇEK BİLGİYE ULAŞMAMIZ konusunda bizleri uyarıyor! İçsel bilgilerinizi keşfetmeniz, görmezden geldiğiniz alanlarda kendinizi eğitmenizi istiyor.
 
Sarı şey artar…
Ama parayı zamanında bol bulup; şükretmeden, paylaşmadan, hunharca harcayanların, başkalarının sırtına basarak yükselenlerin, kul hakkı yiyenlerin canı çooook sıkılır. Kollektif bilincin, düştüklerinde yanlarında zerre olmayacaklarının farkına varacaklar.
 
Sevgiler,
Laden
Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
28.08.21 Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE