. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Merkür İkizler Retrosu – 20 senelik hesaplaşma!

11 Mayıs tarihinde Merkür gezegeni yöneticisi olduğu İkizler burcunda gerileme hareketine başlayacak. Bu görünüm 30 Kasım 2020 ve 10 Haziran 2021 tutulmalarını tetikleyecek. Çok enteresan bir gerileme hareketi yaşayacağız. Hak edene çok olumlu ancak etmeyene de berbat etkiler verecektir. 

10 Haziran 21 tutulmasında Merkür İkizler burcunda 20 derece 41 dk.da retro idi.

Gerileme hareketi bitip de Merkür’ün bu dereceye gelmesi 30 Haziran 22 tarihinde olacak. Bu tarihe gittiğimiz de ise 8 derece İkizler’de olan Venüs’ün 30 Kasım 20 tutulma derecesine geldiğini ve 20 derecedeki Merkür’ün tutulma anındaki Kuzey düğümü ile tam kavuşumda olduğunu görüyoruz!

Önümüzdeki 16 Mayıs tutulmasında geri hareketine devam etmekte olan Merkür 3 derecede RX olacak. Geriye dönüp baktığımızda Haziran 2002 tarihinde bu derecede Retro olduğunu ve 26 Mayıs 2002 tutulmasını tetiklediğini görüyoruz. “İletişim gezegeni Merkür’ün Retro hareketinde teknolojik aletleriniz bozulabilir” gibi sığ yorumları bırakıp derine girdiğimizde bakın neler buluyoruz!!!

Demek ki bu geri hareket Mayıs 2002 tarihinde attığımız adımlardan başlayarak Kasım 2020 ve Haziran 2021’de yaşadığımız tutulmaları etkileyecek ve bu retronun tam anlamı ile tetiklenmesi Haziran sonunu bulacak! 

Buraya kadar olan kısmı astrolojide gerçekten derinleşmek isteyen takipçilerim ve öğrencilerim için paylaştım ki ezbere bakış açılarından kurtulup tetik noktalarını anlamak noktasında esinlensinler. Geri hareketin tutulmalarda hangi noktaları tetikleyebileceğini yeniden irdelemek isteyenler ladenbaygin.net sitemden ilgili tutulma öngörülerimi inceleyebilirler. Ayrıca Tutulmalar ve kıvılcımlarına dair yazıma da göz atmanızda fayda görüyorum. 

Buraya kadar yazdıklarımın en sade hali ile ne anlama geldiğini ifade etmemiz gerekirse;

Merkür rx hareketine başladığı andaki sabit yıldız kavuşumuna istinaden dürtüsel hareketlerin ön planda olacağını, evlilikler, ortaklıklar ya da devletler bünyesinde gizli saklı tutulmaya çalışılan bilgilerin ayyuka çıkabileceğini öngörebiliriz. Yeni bir “tape” serisi gündeme düşebilir ya da çiftler arası gizli kamera görüntülerinin çekilmesi ya da ortaya çıkması gibi durumlar vuku bulabilir. Boşanma avukatları için fazla mesaili bir yaz olacaktır. 

Bir süredir kendini göstermeyen panik atak, anksiyete krizi ya da borderline gibi akli baskı yaratabilecek her türlü hastalığın ve tümörlerin tetiklenmesi görülebilir. Zaten Mayıs ayındaki Algol etkili tutulma da kronik hastalıkları tetikleyecek nitelikte. Çoğu kişi covit sebepli uzun zamandır hastanelerden elini ayağını çekti doğal olarak ancak acil şekilde sıcak yaza girmeden beklettiğiniz kontrollerinizi yaptırmanızı altını çizerek öneririm! Koah, astım ve boğaz bölgesi, ciğerler, böbrekler gibi çift organlara ekstra dikkat. 

Haziran itibari ile yangınlar maalesef yeniden gündem olacaktır. 

Kasım 2020 ve Haziran 2021 sonrası başlatılan konularda iyi düşünülmeden atılan adımlar bu yaz itibari ile para kayıpları/iflaslar olarak kendilerini gösterebilir.

Prima Hyadum ahlaksızlık, suç, şiddet ve rezalet ile ilişkilidir. Yaşlılarımızı, büyüklerimizi telefon ile dolandırılma konularında uyandıralım ve kendimiz de bu tarz konulara karşı temkinli olalım.

Draconik haritada Satürn çok güçleniyor! Ödül ve ceza süreci. 20 senedir nasıl bir insan olduk? Hak, hukuk konularında nasıl davrandık? Bize bahşedilen bilgileri hangi alanlarda ve nasıl kullandık? Kimleri hor gördük, beğenmedik? Akılla, iyi niyetle bu günlere gelmiş kişilere gökyüzünden bolluk ve bereket yağacak! Kul hakkı yiyerek bir yere gelenlerin ise vay haline! Göklerin adaletini sorgulamak kimin haddine?

Ben şahsen Merkür retrolarını severim. Bilgide ya da içsel olarak derinleşmek ve kişisel yüzleşmeler ile şifalanmak için bir fırsat olarak görürüm! Elimize yapışan işleri tamamlamak için harika zamanlardır. Ancak şu noktaya da dikkat çekmeden geçmemeliyim. 23 Mayıs tarihinde Merkür İkizlerdeki Retro hareketine Boğa burcunda devam etmeye başlayacak ve 16 Mayısta gerçekleşecek olan tutulmanın etkilerini çok çok hızı bir şekilde hayatımıza sokacak. 23 ve 30 Mayıs haftaları fırtınalı bir şekilde geçebilir. 14 Haziran itibari ile tefekkür ve dikkat ile geçireceğimiz bu sürecin meyvelerini iyicil anlamda almaya başlayabiliriz. Tabii ki hak ettiysek 

Ruhlar bir kontrat ile inerler. Bu bilgiyi içselleştirmek zordur. Astrolojiyi ezberlemesi kolaydır, hazmetmesi zordur. Kontratımız dahilinde hepimiz ruhumuzu dengelemek için beşeri deneyimler yaşarız. Demem o ki ne yaşarsanız yaşayın, bunların ruhsal gelişiminiz için faydalı olacağını ve bu seçimleri gözlerinizin arkasından bakan ruh ile yaptığınızı unutmayın, enseyi karatmayın!

Sevgiler,

Laden 

1 Yorum
  • Muradiye durgun
    Yanıtla 5 Mayıs 2022 at 18:51

    Bayılıyorum sizin anlatımınıza Allah ilminizi artırsın

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
ASTROLOJİ VE MÜZİK-8/BARIŞ MANÇO 2023/DEŞİFRE-1 Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE