. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

10 Haziran 2020 Güneş tutulmasını tetikleyecek bir dolunay var önümüzde. 3,5 senelik etkisi olan bu tutulmanın 2 sene sonraki bir ara şoku gibi olacaktır. Dolunaylar bitişlerdir. Bu dolunay özelinde bitişler, bizleri yeni başlangıçlara zorlayacaktır. Yani aksiyonlu bir ay olacak. Aslına bakarsanız yazın kalanı ve sonbahar zaten çok sert dönüştürücü etkilere sahip olacak. Daha nereye dönüşeceği derseniz, ben de daha çok yolumuz var derim!

Öncelikle güneş tutulması etkilerini hatırlayalım:

“Rüşvetle satın alınanlar. Kirli işler. Şantaj. Şehvet düşkünlüğü. Silahlar, uyuşturucular, çevresel tehlikeler! Saplantılı sabit fikirlerden gelecek zararlar, yobazlık, dinsel fanatizm. Propoganda ve kışkırtılmaya müsait olmak. Skandallar. Yalan haberler, manüpilasyonlar. Ani etkilere sahip kazalar, kaza süsü verilen olaylar. Gece meydana gelecek üzücü olaylar. Kötü hasat. 2003 yılında aynı Saroz döngüsünde bir tutulma yaşanmıştı. HSBC patlaması, Bet Israel ve Neve Şalom sinagoglarına bomba taşıyan iki kamyonun çarpışarak infilak etmesi sonucu ciddi sayıda kayıplar ve yaralanmalar yaşanmıştı.”

Bu dolunayın draconik açılımına bakınca yine maalesef yobaz ya da dindar grupların saldırıları ya da sert söylemleri gündem olabilir. Dünya üzerinde iç karışıklıklar ve hatta yeni bölgelerde başlayabilecek sıcak çatışma haberleri gündemimize gelebilir.

Castor sabit yıldızı ikizler takımyıldızının mitolojisinin temelini oluşturan Castor – Pollux kardeşlerden ölümlü olandır. Yaşlı ölümleri bu dönemde artacaktır. Ayrıca genç ölümleri ya da anne rahminde bebek kayıpları da duyulabilir. Mayıs Algol tutulması çok sertti ve hala etkilerini net bir şekilde bizlere yaşatıyor. Birçok hastalık haberi maalesef gündemimizde. Bu anlamda sağlığa dikkat!

Bayram tatili ile gevşeyen psikolojimiz bu dolunay ile kendini sıkı bir çalışma temposuna bırakacaktır. Tatilde dahi çok çalışmanız gerekebilir. Kokteylinizi yudumlarken işyerinizden bitmeyen telefonlar alabilirsiniz.

Sert söylemlere dikkat. Duygusal patlamalara müsaitiz.  Ancak bu sefer ağzımızdan çıkan sözler, uzun zamandır net bir şekilde kendimizi ifade edemediğimiz ya da etmeyi tercih etmediğimiz konularda olup sonlandırmalara sebebiyet verebilecektir.

Vücut ağrıları artar. Kemik, diş, cilt, saç sorunları, kemik kırılmaları ya da kazalar risk oluşturabilir.

Oğlak ve Satürn dünya üzerindeki ticareti yönetir. Pluton ile kavuşan Oğlak’taki Ay ve Kova’da rx harekette olan Satürn’ün açılarına bakınca para piyasalarında dünya çapında ciddi dalgalanmalar olacağını öngörebiliriz. Bazı kişiler bundan çok olumlu sonuçlar elde edebilirler. Spekülatif hareketler…

Bomba bir haberle sallanırız! Geniş kitleleri şoka sokacak ve birçok gizli bilginin açığa çıkabileceği bir durum mevzu olabilir.

Keyifli bitişler ve başlangıçlar olsun…

Yorum yok

Yorum Yaz

ASTROLOJİ ve MÜZİK-10/BARIŞ MANÇO 2024/DEŞİFRE-2 Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE