. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Satürn Balık seyrine göz attığım zaman en dikkatimi çeken noktaların başında bu enerjinin giriş anında Mizar sabitinde meydana gelen dolunay ile aralarında 1 saatlik bir farkın olması. Saat 15:35 itibari ile (İzmir saati ile) Balık burcuna giren Satürn’e 14:40’ta kesinleşen Mizar – Ankaa hatlı Dolunay eşlik ediyor. Oy oyy oy!

Tarihimiz 07 Mart 23. Tüm Dünya halkları için önemli bir gün çünkü bireysel olarak enkarne sebebimiz olan; kolektif olarak da toplumsal sınanma şekillerimizi işaret eden Satürn gezegeni Kova burcu seyahatini bırakıp Balık burcuna giriyor. Bitiş tarihi Şubat 2026!

Dolunayın ülkemiz haritası üzerindeki etkileri Venüsyen konuları fena vuracak gibi duruyor. Çok açık yazamıyoruz artık malum… Tüm dünya genelinde para sembolikleri önce uf olurlar sonra yeni düzenlemelere ve sistemlere geçilir bu süre zarfında.

Dolunay anında Ay ülkemizin pre-natal Güneş tutulması ile, Güneş de MC’si ile tam kavuşum. Haydi bakalım yanıp küllerimizden yeniden doğma zamanı. En azından Satürn Balık seyri bunu garantileyecek gibi duruyor. Yaşça ilerlemiş çok fazla tanınmış simayı maalesef kaybedeceğimiz bir süreç – yaşlı politikacılara da dikkat çekmek isterim. Tabii Satürn Balık geçişi esnasında 16 derece Başak’ta olan Dolunay maalesef kitlelerin üzüleceği felaketlere, yangınlara, kayıplara sebep veren, evlat olsa sevilmeyecek bir yıldız sabitesidir. Ankaa ise büyük bedeller sonucunda erişilecek olgunluğa işaret eder. (Zümrüd-ü anka hikayesini anımsayınız). Halkımız, zenginliklerimiz, topraklarımız ve askerlerimiz için güzel dualar edelim bol bol… Mizar sabitinin tarot karşılığının da “Güç kartı” olduğunu da göz önünde bulundurarak bu seyir dahilinde güç kullanımında dozaj artışlarına şahit olabileceğiz.

Beyin kanamaları, dolaşım sistem rahatsızlıkları, pıhtı atma vb. – baş bölgesi ile alakalı rahatsızlıklar gündem olabilir. Tansiyon – kalp ritmi sorunu olanlar ekstra dikkat etmeli. Balık burcu medikal astrolojide ayaklardır. Karmik ağır borçların genelde maalesef ayak rahatsızlıklarına sebep olduğunu biliyoruz. Bu konuda da sorunlar yaşanabilecektir (ayak kemik fırlaması, kırılmalar, dolaşım vb).

Yeni arkeolojik bulgulara ulaşılır. Uzun zamandır gizemli kalmış konuların ayyuka çıkacağını göreceğiz hem toplumsal enformasyon bazında hem de ezoterik ve okült bilgiler anlamında. Satürn Balık – Plüton Kova seyri dahilinde uzaylılar ile alakalı gizemin çözülüp eldeki verilerin Dünya halkı ile paylaşılacağını düşünüyorum.

Mülteciler ve ilticalar gündem olmaya devam edecek (özellikle çocuklar ve gençlerle alakalı haberler). Ciddi yer değişiklikleri olacaktır.

Nisan – Mayıs civarı Avusturalya’da büyük bir yangın olabilir (bu bölgede ciddi bir volkan patlaması da görülebilir) – kaldı ki tüm Dünya’da bu yaz ciddi yangınlar olması muhtemel. Mars Yengeç seyrinde özellikle dikkat edilmeli. Ormanlarımız canlarımız – umalım ki doğal yangın seyri haricinde büyük kayıplarımız olmasın…

Satürn Balık burcunu sevmez, hepimize geçmiş olsun. Bir araya yeniden gelip sıfırdan başlayabilmek adına önce çözüleceğimiz birtakım süreçler olacaktır.

Hepimizin hayrına olması dileğiyle.

Sevgiler,

Laden – 16.01.23

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE