. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

24 Şubat günü gerçekleşecek olan Başak Dolunayı Jüpiter koruması altında olsa da özellikle değişken burçların (İkizler, Yay, Balık) ilk 10 derecelerinde gezegenleri olanlar için tarihi tekerrür ettirecek hadiseler getiriyor. Aslında genel olarak etkinin bul olduğunu söyleyebiliriz. Başak Dolunayı Sabianına göz attığımızda “Bir atlıkarınca” sembolizmi karşımıza çıkıyor. Dünya genelinde ve bireysel olarak bazı konularda başa dönüldüğünü, bir gıdım ilerleyemediğimizi düşündürtecek olaylar yaşanabilir. Her türlü ilişkide aynı konular etrafında dönme ve bireysel ve kolektif anlamda geçmiş hataları tekrarlama riski mevcuttur. Sokak hayvanları, özellikle köpeklerle alakalı gündemler duyabiliriz. Gürcistan ve Kafkas bölgesi dikkat çekerken ülkemizde Kastamonu – Mersin arası hatta dikkat.

 

Aslında şifalı bir dolunay, farkındalık ile yönetilirse, bu hayatta nerelerde takıldık, hangi konularda tekerrüre girdik, neleri değiştirmeliyiz tarzı sorulara dolunay ışık tutacaktır. Dolunaylarda kişiler daha fazla onaylanma ihtiyacı duyduklarından dedikodu yapılma oranı da artar. Ancak dikkat! Merkür ve Güneş Balık burcunda, yöneticisinde yerleşmiş Satürn’e doğru koşarak gidiyor! Ağzınızdan çıkan her şeye dikkat edin gelip sonrasında sizi bulabilir. Bununla birlikte yaşamınızda aslında pek de iyi niyetli bir şekilde yer kaplamayan insanlar kendilerini gösterebilir. Mundalin anlamda ülkelerin birbirleri arkasından çevirdikleri işler hakkında haberler duyabiliriz. Dolunayın Pallas ile tam karesi ise “barışçıl ve stratejik her türlü yapıdan uzak olunacağını” gösteriyor maalesef. İşte bu noktaya çok dikkat edilmeli. Ankara üzerinden ASC Aslan burcunda ve güneşin sabiti arkadan iş çeviren ve zamanı gelince zarar verebilecek yapılara dikkat çekiyor. Dolunay yöneticisi Sadelmelik Fomalhaut hattında Güneş ile birlikte; dünya genelinde gizli örgüt yapılanmaları konuları çarpıcı konularla gündeme gelmeye devam edecektir. Su burçlarının ilk 10 derecesinde gezegenleri olanlar için ise (Yengeç, Akrep, Balık) çok güzel ani para kazançları sürpriz kazanımlar, fırsatlar olabilir! Güçlendiklerini hissedebilirler.

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE