- Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

Astroloji severlerin uzun süredir uyarılarımızı takip ettiklerini biliyoruz ancak güncel haberlerden de Temmuz ayının zorlu geçebileceğini artık herkes farkında. Önemli bir Sothis ve Sirius yeniayı sonrasında ise 1 derece Oğlak dolunayının devamı niteliğinde 29 derece yani anaretik bir dolunay yaşanacak. Temmuz ortası ise Mars & Uranüs Algol kavuşumu biz astrologların basbas bağırdığı çok çok zor bir göksel kavuşum.

 

Drakonik anlamda ülkemizin Güneşinin Algol sabitinde olması, bu zorlayıcı kavuşumun tam bu Güneş’in üzerinde olması dikkat çekici bir durum, dolunayın Merkür’ü de burayı tam kareliyor. Yıkıcı her türlü durum düşünülebilir. İletişimde ciddi zorlanmalar yaşanabilir. Banka, bankacılık, finansal konular hatta bireysel ve kolektif yapılar spekülasyona açık olacaktır. Drakonik haritanın 6 ve 12. Evlerine gelen bu yeniay ve dolunaylar askerimizi, halkın psikolojisini ve sağlığını, gizli düşmanlarımızı işaret ediyor. Provokasyona karşı ülkecek çok uyanık ve akıllı olmamız gereken bir süreç. Ülkemizin ve politik anlamda yöneticilerin doğru adımları atacağına inanıyorum. Akrepyen, mafyatik ve ölümcül (anaretik) tabir ettiğimiz 29 derecedeki Satürnyen dolunay drakonik 4. Ev Marsımıza tam kare yapıyor. Dürtüsel davranışlardan kaçınmak önemli. Bu görünümün toprak güvenliğimizi tehdit etme riski mevcut. 4 ev topraklarımız, sınırlarımızdır. Ülkemizde kadınlar, çocuklar ve gençler gündem olmaya devam edecekler. Çocuklarınıza bu dönem daha sağduyulu olun. Ne olursa olsun koruyucu açılar olduğunun altını çizmeliyim.

 

Yeniay ve dolunayın drakonik görünümlerine baktığımızda yeniayda Karma asteroidinin Aldaberanda olması, dolunayda Merkür’ün ise Dubhe pozisyonlu Uranüs karesi geçmiş savaşları ve ticaret anlaşmalarını gösteriyor. Dünya ticaretini ve geçmiş anlaşmaları ciddi anlamda etkileyecek bir döngü içerisindeyiz.

 

Bu anlamda 6, 9, 14-15 Temmuz, 21 Temmuz, 24-25 Temmuz tarihleri artı eksi 3 gün içerisinde sadece ülkemizde değil bütün Dünya’da, özellikle Amerika’nın da bağlantılı olduğu yapılarda hepimize gol atacak konular yaşanabilir. Lider kaybı yaşanabilir. Bölgesel çatışmalar görülebilir. Deprem riski mevcuttur. 15 ve 22 Ağustos tarihleri de dikkat çekiyor. Bu tarihlerde de kollektif gezegenler de oldukça sert etkiler altında. Sonrasında zaten Eylül -Ekim tutulmaları ile vites artıracağız. Ne diyelim, olan her ne oluyorsa insanlığın nihai iyiliği için olsun…

1 Yorum
  • Petek
    Yanıtla 14 Temmuz 2024 at 14:10

    Defalarca okumaya değecek bir yazı

Yorum Yaz

Önceki Yazı
Sirius Yıldızı - İlkim Su Derin Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE