. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Bu tutulma ile 2006 yılına işaret çakıyoruz! O sene içinde neler olmuştu? Örneğin ben 10 senelik İstanbul’da yaşama serüvenime başlayarak kendim adına büyük bir adım atmıştım! Benzer etkiler olacaktır, bir hatırlamaya çalışın bakalım…

Göz, cilt ve kemik hastalıklarına dikkat edilmeli.

Uranüs Algol seyri bitmeden daha bir süre daha her türlü rezil habere gündem açık.

Havadan gelen saldırılar ve uçaklarla alakalı kazalar…

Çocuklar ve çocuk tacizi konuları ve bunlar hakkında içimizin almayacağı gerçeklerin ayyuka çıkması.

Evlilik ve ilişkilerde aldatma aldanma konuları ve bunların ortaya çıkması.

Savaş etkileri, fakirlik ve kıtlık… Kuşlardan gelebilecek hastalıklar…

Ay Sabian: Ruhban sınıfın tasfiyesi & “Yeniay insanların farklı projelerinde ilerlemenin zamanının geldiğini ortaya çıkartıyor.

Güneş Sabian: Bir kamu dairesi önünde yarıya indirilmiş bir bayrak & Buhurdan taşıyan bir çocuk rahibin yanında sunakta vazifesini yapıyor.

Bu sabianlar sizce ne anlama geliyor? Çocukların, ruhban sınıfın, din adamlarının öne çıktığını ve toplumsal yasların öne çıkabileceğini, ünlü bir politikacının ölebileceğini görebiliriz.

Venüs Spicada ancak Pluton karesi, ölümüne ünlülük verebilir ya da ünlü ölümleri görülebilinir. Bu, bazı varlıklı insanların iflasına da sebebiyet verebilir.

Mahkemelerde akıl almayacak üçkağıtlara başvurulabilinir.

Dürtüsel olunacak ve dürtülerden kaynaklı intiharlar görülebilecektir. Borsa, kumar vs kayıpları özellikle tetikleyecektir.

Jüpiter Bellatrix, büyük aşırılıklar ve fanatizm!

 

18 Eylül Tutulmasında Burçlar (yükselen burcunuza göre okuyunuz)!

Koç: 2024 biterken yeni bir insan oldunuz. Sağlığınıza daha fazla dikkat ediyorsunuz ve çevrenizde büyük değişiklikler yaptınız. Şimdi içinize son bir kez bakıp artık size ait olmayan duygu ve düşüncelerden kurtulun ve kendinizi gerçekten sevgiye açın! Kafa karışıklıkları sizi içe kapatmaya çalışacak, aman dikkat, kapılmayın! Bazı yükselen Koçlara evlilik var!

Boğa: Belirsizliklerden yoruldunuz, biliyorum! Uranüs tepenizde sizi çok yordu. Şimdi tüm bu olanlardan nasıl dersler çıkarttınız görme zamanı. Bazılarınız çevre değişikliğine giderken bazılarınız da bunu evlilik yoluyla yapabilecekler. Kariyerde ve hayata bakış açınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Dönüşümün içeriden başladığını artık öğrendiniz! Bu tutulma dönüşümünüzü tamamlamaya geliyor!

İkizler: Aşk ve kariyer konularında artık hızlanıyorsunuz! Bol bol flört edeceksiniz  Şanslı bir dönemdesiniz, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin! Yalnız karşınıza çıkan her fırsat olumlu olmayabilir, tuzaklamalara ve kararlarınızı alırken kibire dikkat edin. Ukalalık ettiğiniz noktalarda dayak da büyük olur, benden söylemesi!

Yengeç: Aile ve kariyer konularının gündem olacağı bu tutulmada sağlık konularına da eğilmek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bir sağlık sorununa ait konular gündeme gelebilir. Ne olursa olsun ışığınız artık daha fazla parlamaya başlayacak ve uzun süredir devam eden belirsizlikler dolunayın ışığı ile netleşecek ve son ayarlamaları yapmak için fırsat doğuracak!

Aslan: Yakın çevre ile alakalı gündemlerin yoğun olacağı bu tutulmada gelir gider dengeniz ile alakalı gerçeklere bu sefer kafanızı çeviremeyeceksiniz! Başkalarına yardım edeyim derken yardım edilecek hale geldiğinizi fark edecek ve krediler, borçlarile alakalı yeni kararlar almak durumunda kalacaksınız. Bazılarınız sağlıkl alakalı gündemler yaşayabilir ya da ufak operasyonlar yaşayabilirler.

Başak: Tutulmalar tepenize geldi çattı! Kime, neye, ne kadar özveride bulundunuz ve bunların sonucunda neye dönüştünüz? Bu dönüştüğünüz yapıdan memnun musunuz? İşte tutulmalar önümüzdeki 1,5 sene size bunları sorgulatacaklar. Bazı asc Başaklar evliliklerini sonlandıracak (bazılarına da evlilik var), bazılarına operasyonlar ya da borçlanmalar görülüyor. İçinizin çok sıkıştığını, zihninizin baskılandığını düşündüğünüz zamanlarda bol yürüme, dağ yürüyüşü yapabilir ya da uzun zamandır beklettiğiniz kitapları okumaya başlayabilirsiniz. Dikkat dağıtmakta fayda olacaktır.

Terazi: Çevreniz neredeyse tamamen değişse de hala kendini ele vermemiş bazı kişilerin arkanızdan çevirdiği işleri duyabilir, çevrenizdeki dönüşümü tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Maddi anlamda rahatlıyorsunuz ancak sağlığa dikkat! İçinize atıp atıp üzerinde durmadığınız üzüntüleriniz ani sağlık problemleri olarak karşınıza çıkabilir. Bazı Teraziler ise uzun zamandır bekledikleri fırsatları yakalayacaklar ve büyük bir ivme ile tamamen değişecek, yaşam kalitelerini artırma fırsatı bulacaklar… Yine de ortam buğulu, tüm burçların karar alırken aldanma riskine dikkat etmesi gerekli.

Akrep: Gizli ilişkiler fora! Akrepler için karşı cins ile iletişim kurma yöntemlerini değerlendirip kendilerini bu anlamda yenileyecekleri bir tutulma olacak. Mevcut çevrenizden sıkılmış olabilirsiniz, yeni ortamlar, yeni insanlar istiyorsunuz. Ne olursa olsun artık kendinizi daha az baskı altında hissedeceksiniz, dayağın çoğunu yediniz ve biraz nefes alma zamanı!

Yay: Sizler için dönüşüm zamanı! Aile, kariyer, evlilik gibi ana başlıkların tamamı gündeminize top gibi düşecektir. Bazılarının boşanıp, bazılarınız evlenip bazılarınız anne babanız için ya da kariyer değişikliğinden mütevellit ev ya da şehir değişikliği yapabilirsiniz. Ya da bu konularda beklediğiniz cevaplar varsa dolunay enerjisi ile finalize olabilir.

Oğlak: Kardeşler, yakın çevre, evlilik konuları gündem olacaktır. Ticaret yapan yükselen oğlaklar anlaşmalarına daha fazla dikkat etmeliler. Çocuklarla alakalı ani gündemler oluşabilir. Borç – alacak dengesi gündem olacaktır, harcamalarınıza dikkat edin. 2025’e doğru daha da rahatlayacaksınız.

Kova: Biliyorum paradan bahsetmeyi sevmiyorsunuz gel gelelim bu şekilde devam ederseniz ciddi maddi iniş çıkış yaşayabilirsiniz. Gezmek için kredi almak güncel şartlarda “artık” o kadar iyi bir fikir değil! Görmezden geldiğiniz bazı sağlık konuları karşınıza çıkacaktır (o dişçiye gidilecek!:) Bazı Kovalar estetik operasyon kararı alabilir ya da imaj değişikliğine gidebilirler.

Balık: Sanki Satürn tepenizde ileri geri sizi yontmuyormuş gibi tutulmalar geldi çattı tepenize! Diren Balık! Önümüzdeki iki sene kah içe kapanacak kah tutmayın beni dieyeceksiniz! Kimlik hatta belki imaj değiştirmek isteyeceksiniz. Bazılarını bunu evlilik yolu ile yapacaklar. Vallahi “ben” demeyi öğrenemediyseniz ki bu çok mümkün, işte tutulmalar size bunu demeyi öğretecektir. Zor olsa da bu dönüşüm enerjisini fırsata çevirmek sizin elinizde!

 

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE