. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Astrolojide iki kötücül gezegen olan Mars ve Plüton’u kareleyerek “grand cross” dediğimiz açı kalıbını oluşturan zorlu bir dolunay, ancak kime zorlu?

Hayatın her alanında, geri planda kalıp başkalarına şak şak yaparak, poh poh çekerek, saman altından su yürütenlere zor bir dolunay! Bir takım erk ya da güç sahiplerinin arkasına sığınıp işini gören afedersiniz “yavşakların” korkacağı bir dolunay… Mutlaka her burcu belli bir alanda etkileyecektir ancak bunlar etrafınızda meydana gelen olaylar da olabilir. İlişkilerde manipülasyon uygulayanlar, toplumlarda propaganda yapanlar, kusura bakmayın, patır patır döküleceksiniz.

Şu sıra çok ilişki patlar, o narsist kişiler sizi öyle iyi manipüle etmiştir ki eminim şu anda bitenlere, gidenlere üzüleniniz vardır. Kendinize zaman tanıyın, yakında derin bir OH çekeceksiniz!Ha, eğer siz milletin ardından iş çevirdiyseniz, üçkağıtçılık ettiyseniz, bu satırlar sonrası soğuk terler dökebilirsiniz.

Jüpiter’in de Retro hareketi ile CİDDİ BİR HAK EDİŞ hattına girdik. Satürn Balık zaten ileri geri bunu bize yaşatırken ikizlerdeki Retro Jüpiter olanları daha “görünür” kılacak. Günün sonunda bu grand cross (yani masanın 4 ayağı da mevcut) kimilerine hayallerini getirecek ancak önce BİTMESİ ya da GİTMESİ gerekenler gidecek. (Hala kaldı mı bunlar zaten avuç içi kadar insanımız kaldı diyorsanız, evet en beklemediğiniz yerlerden hala gol gelebilir).

Bol bol yazıp çizmenizi öneririm. Bolca okuma, gölge çalışmaları, rüya analizleri, içe dönüş, inziva sonrasında daha ivmeli şekilde başlangıçlar yapmak için harika bir fırsat!

Terazi, Kova ve İkizlerin son 10 gününde doğanlar için çok büyük fırsatlar, yenilikler ve evlilikler söz konusu! Koç ve Yengeçlerin son on gününde doğanlar, sıkın dişinizi, son kanırtmalar…

Merkür Akrep Jüpiter 135lik açısı, takıntı yaptığımız yerden gol yiyeceğimizi, “elalem ne der” diye tutunduklarımızın elimizde kalacağını gösteriyor. Saçını yanlış kişilere süpürge ettiysen biz ne yapalım  ?

Venüsün derecesi maalesef zorlayıcı. Kadınlar, genç kızlar, bu konularda gündemler zaten başka başlıklarda paylaştım bu konuda sınavlarımız devam edecek  Merkür Akrep’in ülkemizin Güneşinin tam tepesinde olması da her türlü gencimiz için bir takım (gecikmiş – Hanuman retro 120lik) düzenlemelerin gündem olacağını bizlere gösteriyor. Bazı ağır yaptırımların konuşulması ve UMALIM Kİ GELMESİ söz konusu olabilir.

Lilith’in her türlü verisyonu ve Eris de ön planda. Discorik efektler, ayrımcılık, bölücük, kavga, nifak. Aman diyeyim ltf sakin olun. Haftaya Perşembe – Cuma ekstra dikkatli olunmalı, sakin kalınmalı.

Yine de son derece olumlu açıların da olduğu bu dolunay, özellikle Akrep, Yengeç ve Balıklar için inanç sistemlerinde, kendileri ile ilgili kişisel sevgi, inanç konularında dönüşümlerini tamamlatacak ve artık ileriye daha rahat adım atmalarına yardım edecek bir aydınlatma yaşatacak.

Tüm bunların haricinde Güneş Uranüs 150’lik açısı – işte burada her şey beklenebilir. Finansal piyasalardan politikaya, evliliklerden arkadaşlıklara, olumlu ya da olmuşuz anlamda BEKLENMEYENİ BEKLEYİN diyeceğiz. Biliyorum yuvarlak bir yorum oldu ancak Uranüs ve uranüsyen 150lik söz konusu olunca çok da net bir şey söylemek mümkün değil… Büyük ihtimal ile Amerika’daki yeni taciz dalgası akıl almaz sınırlarla genişleyecek ve son 20 yılın seceresini gözler önüne dökecek. Mide ilaçlarınızı alın çünkü mide bulandırıcı haberler duyacağız…

Ülkemizde Ayvalık – Midilli hattı ve Antakya – Hatay bölgesi dikkat çekiyor.

2013 sonu – 2014 yıllarına bir göz atın! Benzer enerjiler ve etkilerle karşılaşabilirsiniz.

 

Bire ve bütüne hayırlı olsun.

Her hakkı saklıdır.

11.10.24 – Laden Baygın

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE