- Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

30 Haziran itibari ile Satürn gezegeninin Balık burcunda Retro hareketi başlıyor ve bu retro diğerlerine hiç benzemiyor! Uzun zamana yayılacak olayları başlatacakken 30 senelik mevzuları da kapatacak bir retro hareket bu. Neleri doğru, neleri yanlış anladık/okuduk/deneyimledik/yaptık? Çok ciddi bir hesap kesimden bahsediyoruz. Tüm burçları gezen Satürn artık 12. ve son burç olan balıkta retro yaparken Satürn’ün diğer tüm burçlardaki deneyimlerini finalize etmek isteyecektir. Bir şekilde tekamül yolculuğumuzda anlayamadığımız, anlasak da işimize gelmediği için göz önünde tutmadığımız, ötelediğimiz, örselediğimiz ne varsa karşımıza çıkartacaktır. Evin tüm köşelerine girilecek derinlemesine bir temizlik düşünün, artık halı altında kalan hiçbir yapı kalmayacak.  Yöneticilerinden Neptün Scheat sabitinde toplu ölümler ve yıkımlarla bizleri sınarken Satürn’ün ileri pozisyona geçeceği 15 Kasım tarihine kadar da diğer yöneticisi olan Jüpiter İkizler burcunda keyifsiz yerleşimlerde olacak. Ekim ayında Jüpiter’in de ikizlerde retro hareketi, tutulmalar, Atlas kuyrukluyıldızı derken Ekim Kasım döneminde tüm dünya üzerinde çok sert olaylar yaşanacağını şimdiden söyleyebiliriz. Eylül ayına kadarki süreçte ise Satürn’ün yanı başından ayrılmayan Hanuman ciddi koruma verirken Satürn’ün dibinde olan nessus – büyük kalleşlikleri tek tek ortaya dökecektir. (Jüpiter İkizler yazımı da okumanızı öneriyorum).

Marsın da Uranüs ile algol sabitinde kavuşum yapacağı 10-25 Temmuz (20-21 Temmuz çok dikkatli olun) tarihleri arasında dünya genelinde çok büyük olaylar, yozlaşmanın dibi diyebileceğimiz haberler, ölümler, cinayetler, patlamalar, suikastler, korku filmi gibi durumlar yaşanabilir.

 

Eylül ilk hafta itibari ile Ankaa sabitinde gezinecek olan Satürn tam da ülkemizin MC yani tepe noktasını tarayacak. Ankaa kuşu efsanesi ile bağlantılı olan bu yıldız küllerinden yeniden doğmayı işaret eder. Ülkemizde politik gündem yoğun olurken anayasa değişikliği daha fazla konuşulacaktır. Üzüntülü hadiselere gebe bir görünüm.

 

Özellikle değişken burçların (Balık, Başak, İkizler ve Yay) 10 ile 20 derecesi arasında gezegeni olanlar için daha zorlayıcı bir süreç olacaktır.

 

Kasım ortası itibariyle ileri pozisyona geçen Satürn 2026 Şubat ayında Koç burcuna geçene kadar çok ciddi anlamda karmik çözülmeler yaşanacak. Balık enerjisi bulunduğu bölgeyi dağıtır ve çözer. Plüton öldürür ise Neptün dönüştürür. Hepimizi dönüştürecek ve çok ciddi farkındalıklar kazanmamıza sebep olacak. Yeni bir salgın gündeme gelebilir – bulaşıcı hastalıklar, kronik hastalıklar, ayaklar, bilekler, dolaşım yolu hastalıklarına dikkat. Organ kayıplarına sebep olabilecek operasyonlar…

 

14 Şubat’ta Koç burcunda meydana gelecek Satürn Neptün sabitkıranı ile yeni bir döneme başlayacağız. Dinler, inançlar ve kollektif karma ile büyük bir dönüşüm bizleri bekler!

 

Bire ve bütüne hayırlı olması dileğiyle…

 

30.06.24 – Laden

Her hakkı saklıdır

Yorum yok

Yorum Yaz

JÜPİTER İKİZLER SEYRİ Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE