2020 Haziran Halkalı Güneş Tutulması & Etkileri - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

2020 Haziran Halkalı Güneş Tutulması & Etkileri

21 Haziran 2020 tarihinde 137. Saros döngüsü kapsamında 0 derece Yengeç burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu döngüye ait en son tutulma 11 Haziran 2002 tarihinde meydana gelmişti.

Bir önceki tutulma 2002’de Türkiye’nin Ay’ının üstünde 10 orb ile yaşandı ve beklenmeyen bir erken seçim ile tüm siyasi dengelerin alt üst olacağı bir süreç başlattı. O günlere baktığımızda hükümet partisinin ezici bir güç ve inanılmaz bir ivme ile siyasi sahnelere çıktığını, muhalefet parti başkanlarının istifa ettiğini ve parti yönetimlerinde köklü yenilenmelere gidildiğini görüyoruz. Bu tutulma da yine Türkiye’nin 12. Evinde ama bu sefer Türkiye’nin Ay’ının tam tepesinde meydana geliyor. Yani bu tutulma direkt halkı etkileyecek. Satürn’ün tutulmaya olan konumu konuların toplum güvenliği, yabancı ülkeler ile olan ekonomik bağlantılar ve suçlar ile ilgili ani, beklenmedik gelişmeler yaşanabileceğini bizlere gösteriyor. Artık halkın, ülkenin dost ve düşmanları ile ilgili düşünceleri dönüşmeye başlayacaktır, bir şeyler daha görülür hale gelecektir. İntihar oranları artabilir, sağlık sisteminde ve hastanelerde gündem yaratacak konular çıkabilir. Hırsızlık oranlarında artışlar yaşanabilir. Temmuz ayı itibari ile etkilerini yoğun hissetmeye başlayacağımız bu tutulma esnasında dış politika ve savaşlar başlıklarına doğru uygun adım ilerleyen Jüpiter, Pallas ve Pluto içinde olduğumuz büyük dönüşüm zamanlarında yine de koruma altında olacağımızı gösteriyor bizlere. Türkiye’nin Mars’ının tam tepesine yerleşen Juno topraklarımızı gözetiyor adeta! Tutulmadan kare alan Juno bu korumayı dış politika ve savaş konularına karşı verecektir. Sirius’a gelmiş olan retro Merkür Vega’nın tam karşısında politik lisanın çok çok önemli olacağına dikkat çekiyor. Eylül ayında scout Mars Koç retrosuna girdiğinde anayasada birtakım düzenlemeler yapmak ya da belki bir erken seçim için referanduma gitmek konularında gündem oluşabilir. Uranüs de zaten parlamento, yerel idareler ve dost ülkeler alanlarını dönüştürüyor önümüzdeki seneler boyunca. Hükümet ve ülke yönetimi konularında çözülmeler ve kafa karışıklıkları yaşanabilir; sümen altı edilen bazı konuların da ayyuka çıktığı gözlenebilir. Bu alanlarda 7 sene sonra köklü değişimler yaşamış olacağız. Umarım en hayırlısı olur.

Mars ve tutulmanın derecesi Temmuz ayı sonrası tüm dünyada aşırı yağmurlara sebebiyet verebilir. Su taşkınları, sel felaketleri duyacağımız haberler içinde olabilir. Yine bu tarihlerde Corona virüsü gibi farklı bir virüsün daha ortaya çıktığını ya da virüsün maalesef daha da fazla yayıldığını görebiliriz. Sars’ın da 2002 yılında aynı saros döngüsünde ortaya çıktığını hatırlayalım. Tutulmanın Kuzey ay düğümü ile kavuşması ve Juno – Rx Venüs olumlu açıları yine de tüm bu olan biten esnasında bizlere yardımcı olmaya çalışacaktır; retro kaynaklı yarı güçte de olsa.  Bireysel anlamda iletişim gücümüzün artacağı, kendimizi daha rahatlıkla ifade etmeye başlayacağımız bir süreç. Ancak tutulma Mars’ı karelediği için hem ruhumuza hem de karşımızdaki insanlara sert bir şekilde dalma eğiliminde olabiliriz, dikkat edilmeli.

Sevgiler,

Laden  – 19.02.2020

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
12th House - Digging Deep into the Soul Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE