2020 yılı ve Türkiye - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

2020 yılı ve Türkiye

Toplumsal bütünlüğümüzün özellikle parasal anlamda sınavdan geçeceği bir sene olacak. Birçok büyük firmadan iflas haberleri almaya devam edeceğiz. Depresyon, akıl hastalıkları gibi konularda artış olacaktır. Halk önümüzdeki 1,5 sene içerisinde dürtüsel ve patlamaya hazır enerjiler içerisinde olabilir. Toplum güvenliği gündemde yer alırken suç oranlarında artışlar görülebilir. Yabancı ülkeler ile olan ekonomik ilişkilerde maalesef akrep enerjileri etkili olacak. Özellikle dış politika ve savaş gibi başlıklarda ülkemizin doğru kararlar almasını ümit edelim çünkü yanılgılara açık enerjiler hâkim. 20 Haziran 2020’de gerçekleşecek olan Güneş tutulması tüm dünyada para birimlerinin değişim sürecini hızlandıracak. (139 numaralı bu Saros döngüsünün 2002 yılında meydana gelen tutulmasında Euro piyasalara tanıtılmıştı). Tüm bunlar ülkenin refahını birebir etkileyecek gibi görünmekte.

Topraklarımız, toprağımızın bereketi gibi konularda sorunlar yaşamamız muhtemel. Sınırlarımız içinde ya da yakınında meydana gelen çatışmalardan gelecek üzüntülü haberler içimizi yakmaya devam edecek. Örf ve adetlerimize, geleneklerimize sıkı sıkıya bağlanmamız gerektiğini hissettirecek, bir olma duygusunu bize yaşatacak olan olaylar yaşayacağız özellikle dış politika başlıklarında. Ülke olarak yalnızlaşıp gerçek dostumuz olan ülkelerin hangileri olduğunu göreceğiz hep birlikte. Dost görünen düşmanlar bir bir kendilerini ele verecektir. Ülkemizin bütünlüğünü bozacak şekilde yeni kararların alınabileceği, ülkenin geçmiş yaralarının başka ülkelerce yeniden deşileceği, kapalı kapılar ardındaki lobi faaliyetlerinin aleyhimizde çalışacağı görülecektir.

Dünya genelinde kadın politikacılarda artış gözlenirken ülkemiz nezdinde yine dış tabanlı kadın politikacılardan gelen tehditlerle karşılaşabiliriz. Ülkemizdeki önemli bir politik karakterin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması gündem yaratacak ve piyasaları etkileyecektir. Dünya genelinde farklı kaynaklardan çıkacak alışılmadık hastalıklara, gazlardan gelen etkilere açık olunacak. Ülkemizin Ay’ının tam üzerinde olacak olan Haziran Güneş tutulması altı ay boyunca hapishaneler, hastaneler, gizli kuruluşlar ve devletimizin gizli düşmanları başlıklarında konuları yüz üstüne çıkartacaktır. Karşıt ideolojilerin birbirlerine karşı daha sert söylemlerde bulunacağına şahit olabiliriz. Dünya genelinde anormal hava değişiklikleri, göğüs ve rahim kanserlerinde  ve aile içi şiddette artışlar görülecektir. Ülkemiz özelinde hırsızlıklarda artışlar görülecektir.
Bir derin nefes alalım ve öncelikle şunu kabul edelim. Halk olarak 6 tutulmalı 2020 senesine nasıl hazırlandık? (Bu sene 4 adet Ay ve 2 adet Güneş tutulması yaşanacak). Çocuk gelinler, akıl almaz adalet ihlalleri, cehaletin artması, tecavüzcülerin çoğalması, kaynakların tüketilmesi, tarihi eserlerin yok edilmesi, üretmeden borç yemek… Son senelerdir ülkemiz nezdinde bunları büyütüp cayır cayır karma yaratıyoruz. Bu şartlar altında olumlu bir şeyler olmasını beklemek pek de mümkün değil. Devam edelim…

Haziran’dan sonraki dönemde basın-yayın anlamında ülkemizde bir hareketlenme görebiliriz. Özgür habercilik temaları yeniden gündeme gelmeye başlayabilir. Ancak basın yayın organlarının aldatıcı bilgi verme konularına dikkat edilmelidir ve iyice araştırılmadan okunanlar alıp kabul edilmemelidir. Boşanma oranlarında artış gözlemlenebilir. Doğruluk, dürüstlük ve adalet konularında sınanmaya devam edeceğiz!
Özellikle Soltist gününde Güneş’in karşısına geçmiş olan Pluto’ya kare yapan Mars’a baktıkça tüm dünyada nasıl karışıklıklar yaşanabileceğini düşünmek dahi istemiyorum. Yani Haziran’dan sonra kemerlerimizi iyice bağlayalım çünkü uçuşa geçiyoruz. Ülkemizin 7.evine yerleşen Puto’nın yanında Jüpiter dış politika ve savaş başlıklarını büyütmek için bekliyor adeta. Kare aldığı Mars ise ülke yönetimi, hükümeti ve ulusal saygınlığı gösteren 10.evi tarıyor, yanı başında Chiron yani yaralarımız! Bunca karma ürettikten sonra oradaki Jüpiter’in koruma vermesini ummak malesef bana göre fazla iyicil bir bakış olur. Biz yine de öyle pozitif düşünelim!

Herkesin hakkında hayırlı olanı gönlüne göre yaşayacağı sağlıklı, bereketli, neşeli bir yıl dilerim!

2020 yılında meydana gelecek olan gökyüzü hareketleri için:
https://ladenbaygin.net/2020-gokyuzu-hareketleri-ephemeris/

10 Ocak 2020 tarihinde meydana gelecek Ay Tutulması etkileri için:
https://ladenbaygin.net/10-ocak-2020-ay-tutulmasi-oylum-oylum-vergi-boylum/

Yorum yok

Yorum Yaz

RAPHAEL’E GÖRE “PARA KONULARINI OKUMA” TEKNİKLERİ Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE