. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Herkese güzel bir bahar Pazar’ından merhaba! Ay bugün itibari ile Aslan burcuna geçmiş durumda ve takip eden 2 gün boyunca bizleri daha egosantrik hissetmeye, başkalarının düşüncelerini hatta sevgilerini dahi reddetmeye zorlayabilir. Özellikle Pazar akşamı saat 22:00’ye kadar yeni işlere başlamak yerine ailenizle ilgilenip evinizi güzelleştirebilirsiniz ya da kişisel bakımınız ile ilgilenebilirsiniz. Önemli ya da zorlu bir projeye başlamak için Salı gününü beklemenizi öneririm.

Pazar ve Pazartesi günleri depresif hissetmeye biraz daha meyilli olabiliriz Güneş’in konumu itibari ile ki Merkür ve Neptün’ün Markab sabitindeki kavuşumu da bu etkiyi alttan alta artırmakta. Çevrenizden duyacağınız anksiyete krizleri, panik ataklar hatta intihar eğilimleri olabilir. Sakin!

Merkür Plüton karesi sonunda Salı günü son buluyor! Cuma günü başlayan bu etki içerisinde düşüncelerimiz ve başkaları ile iletişimimiz dahilinde daha takıntılı davranmaya meyil etmiş olabiliriz.

Mars ve Juno Gienah sabitinde, algolu kareliyor. Yanı başlarındaki Satürn ile birlikte göksel düğümleri de kareliyorlar. Evliliklere dikkat! Evliliklerde yıkımlar görülebilir. Özellikle Perşembe günü çok daha dürtüsel davranıp sonradan pişman olabileceğimiz şeyler yapabiliriz.

Bunun haricinde dünyadaki savaş söylemleri çok daha sertleşebilir. Uluslararası politikalarda zorlanmalar, sertlikler hatta fiziki anlamda çatışmaların arttığına şahit olabiliriz. Gemi kazaları ya da gemilerle alakalı gündemler olabilir. Juno evlilikler haricinde para sistemleri ile de bağlantılıdır. Bu hafta para piyasalarında, borsalarda, kurlarda ve kripto paralarda ciddi iniş ya da çıkışlar mevzu olabilir. Paralarınıza dikkat ediniz.

Sevgiler,

Laden

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE