. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Sinirleriniz çok bozuk biliyorum!Bir çoğunuz hayatta patinaj çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Hem fiziki hem de ruhsal bedenimizin baskı altında olduğu göksel durumlar mevcut. Üzerine Ay da Lilith ile kavuşmaya gidiyor ve Lilith 29 derecede seyrine başladı ki bu ayın 15’ine kadar devam edecek.Kendimi mi paralasam yoksa başkasını mı?

Cezalandırmaya birilerini ya da bir şeyleri arıyor olabiliriz. Motivasyon düşüklüğü ve içe dönüklük ile saldırganlık ve yıpratıcı düşünceler arasında sekmemiz mümkün! Sinirleriniz çok bozuk biliyorum!

Bir çoğunuz hayatta patinaj çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Hem fiziki hem de ruhsal bedenimizin baskı altında olduğu göksel durumlar mevcut. Üzerine Ay da Lilith ile kavuşmaya gidiyor ve Lilith 29 derecede seyrine başladı ki bu ayın 15’ine kadar devam edecek.

Kendimi mi paralasam yoksa başkasını mı?

Cezalandırmaya birilerini ya da bir şeyleri arıyor olabiliriz. Motivasyon düşüklüğü ve içe dönüklük ile saldırganlık ve yıpratıcı düşünceler arasında sekmemiz mümkün!

Merkür de Eris ile tam kavuşuma giderken düşüncelerimizin ortadan ikiye ayrıldığına şahit olabiliriz. Kanser vakalarında ya da tetiklenmelerinde artış olabilir bu bir hafta özellikle çift olan organlarda. Jüpiter Neptün ve Venüs’ün balıkta hareketi şifa vermesine veriyor ancak bunun için bilinçaltımızla oynuyor öncesinde adeta. Derinlere gömmeye çalıştıklarımız bir bir su üstüne çıkarken gerçek hayatın getirdikleri ile başa çıkmakta zorlanıyor, sorumluluklarımızdan kaçmak istiyor olabiliriz. Zira Jüpiter ve Neptün Markab sabitinde ve bu sabit depresif düşünceleri ve hareketleri ayyuka çıkarması ile de bilinmektedir. Jüpiter 17 Nisan’da bu etkiden uzaklaşmaya başlasa da Neptün Mayıs ortasına değin bu etkiyi alttan çalıştırmaya devam edecektir dikkat! 

Bugün akşam saatlerine kadar kendinize çok yüklenmeyin! Sonrasında Ay biraz daha hafifleyecek ve önümüzdeki 2 gün gökyüzü bir nebze daha destekleyici olacaktır. 

Özellikle 8 Nisan günü Venüs Fomalhaut kavuşumunda gökler ibadet ve dua için bizleri destekliyor. 

Yorum yok

Yorum Yaz

ASTROLOJİ ve MÜZİK-5/SİNASTRİ Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE