. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Tutulmalar öncesi son dolunay ile kemerleri bağlama zamanımız geldi güzel takipçilerim. Yaz finito. 9 Ekim Koç dolunayında garibim Ay, Chiron ve Eris arasına sıkışmış vaziyette. Birileri çok fena kendi topuğuna sıkarak bir şeyleri sonlandıracaktır. Buna siz de dahil olabilirsiniz. Boş boğazlık etmeyin. Amanın ne ettim ben demeyin sonra!

Eris efekti çalışabilir ve bu tüm dünya için düzen bozucu, ortalık karıştırıcı, nifak çıkartıcı ve bölücü olayların halklar üzerinde şok etkisi yaratmasına sebebiyet verebilir.

Trafikte çok dikkat, kesinlikle “alkollü araç kullanmayın” bu süreçte. Yine alkol ya da uyuşturucu maddelerin etkisi ile olabilecek kazalara dikkat edilmesi gerekli. Stratejik önemde olan kararları dolunay sürecinde bekletmekte fayda var. İnternet dolandırıcılıklarına karşı temkin. Sizin tatlı hatırınız için güzel bir şeyler arıyorum ama pek yok. Satürn’ün iyi açıları var ama o Satürn de retro; yoksa gerçekten mutlu olacağım sempatik bir şeyler yazabilsem :/ Enerjetik olarak da korunmak iyi olacaktır. Dua, mantra, esma vb. kendinize uygun tekniklerle korumanızı yapın evden çıkmadan.

Sevgiler,

Laden

Yorum yok

Yorum Yaz

21 EKİM VE 8 KASIM TUTULMALARI Önceki Yazı
Zorlu 2023 Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE