. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Mars gezegeni 25 Mart itibari ile 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan Yengeç burcu seyrine başladı. Atılımcı, heyecanlı, risk almayı seven Mars gezegeni, anaç, temkinli, yumuşak huylu Yengeç burcunda rahat etmez. Mars gezegeni ateş enerjili Koç burcu ile bağlantılı iken, Ay su elementi ile bağlantılıdır. Bu noktada Mars havayı kurutur ve çok ciddi sıcaklara sebep olur. Sıcak Mars Islak Yengeç ile bir araya gelince katlanılmaz nemli havalar, ıslak, sıcak ve boğucu günler olacaktır. Orman yangınları bu iki ay içerisinde hassasiyetle gözlemlenmelidir! Özellikle 29 Mart tarihine kadar evlerde de yangın riskine karşı temkinli olunmalıdır. Mars’ın Yengeç burcu seyrine Güneş, Neptün, Ceres karesi ile başlaması kazalar, kuraklık, aşırı hava ve doğa olayları, “self destruction” dediğimiz bireylerin kendi kendilerinin ayağına sıkacak hareketlerde bulunması potansiyellerini bize gösterirken Plüton 150’lik açısı bize bu deneyimleri “Uranüsyen” bir şekilde yaşayacağımızı yani yine beklenmeyeni beklememiz gereken bir süreç olacağı yönünde uyarmaktadır. Satürn’den gelen 120’lik açı bizi bu etkilere karşı korurken olayları abartma meyili de verebilecektir.
Akrep ve Balık burçlarının 0-3 derecelerinde keyifli gezegen yerleşimleri olanlar uzun zamandır bekledikleri bir fırsat ile karşılaşabilirler ancak bunun haricinde genel etki elimize aldığımız şeylerin elimizde kalması şeklinde olabilir. Özellikle 3 Nisan tarihine kadar motive olmakta zorlanabiliriz.
30 Mart – 5 Nisan arası hırsızlıklara karşı temkinli olunuz. Merkür Pluton karesi de devrede. Trafik kazaları, trafikte yanan arabalar gibi durumlara karşı aman dikkat. Yine bu tarih aralığında anlamsız gurura kapılarak hata yapabiliriz. Kadın erkek ilişkilerinde abuk durumlar meydana gelebilir.

5-10 Nisan arası süreçte inşaat konuları ile alakalı yeni skandallar duymamız muhtemeldir. Deprem sonrası süreçte devletimiz bu konuda gereğini yapmamış kişileri bu süreçte tutuklayabilir ya da haberlerini alabiliriz. Dünya genelinde intihar saldırıları gündeme gelebilir. Dürtüsel ve kötücül bir dönemdir, temkinli olunuz. 12-16 Nisan arası ev kazalarına, kaynar su dökülmelerine dikkat. Birçok kişi serçe parmağı masanın ayağına vurabilir bu süreçte  16-25 Nisan arası Dünya genelinde kızılca kıyamet kopabilir. Bir süredir it dalaşı şeklinde devam eden savaşlar sıcak savaşa dönebilir. Nükleer mevzusu dikkat çekiyor. Evinize iyot hapları ya da damlaları alınız. Halk ayaklanmaları, isyanlar, polisiye olaylar kızışacaktır. Suikast girişimleri duyulabilir. Servet kayıpları görülebilir. Dizlere dikkat. Bu dönemde üzerinize vazife olmayan konulara müdahil olmayın! Bunların haricinde vatana hainlikler Mars ve Satürn Yengeç ile alakalıdır. Amerika bu süreçte ciddi sıkıntılar yaşayacak gibi duruyor. Mars Güneşlerinin tepesinde!

Tüm Mars Yengeç seyri boyunca kadınlarda meme, erkeklerde mide hastalıkları artacaktır. Önleminizi alınız, gerekli kontrollerinizi mutlak suretle yapınız. 15 Nisan – 7 Mayıs arası Mars Chiron karesi ciddi tetikleyicidir, bu tarihleri kontrol amaçlı kullanıp şifaya çevirebilirsiniz. Nisan 25 itibari ile ciddi sıcaklar ya da olumsuz hava koşullarından kaynaklı kuraklıkla karşılaşabiliriz maalesef. Güvendiğiniz dağlara kar yağabilir, bir bakmışsınız ortağınız pılı pırtı toplayıp kaçmış ve banka hesapları boşalmış! Aman dikkat…. Nisan ortası ile başlayacak süreçte hayvanlara gelen zararlar, hayvanlardan gelen zararlar, kuduz konuları, hayvan telefleri söz konusu olabilir. 5 Mayıs itibari ile takip eden bir hafta mafyatik konular, durumlar ya da mafyaların gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

12 – 15 Mayıs arası karmik sınavlar verebiliriz. Özellikle bu 4 gün enerji alanınızı temiz tutun. Kötücül enerjiler, kötücül niyetlerle auranı delmeye çalışabilir. Bu bölge gözü yaşlı annelerle alakalıdır. 6 Mayıs – 7 Haziran arası Mars Jüpiter karesi, ahlaki hatalarımız varsa bunları karşımıza çıkartacaktır. 15 – 16 Mayıs tarihlerinde Mars 27 derece Yengeç’te nefret ettiği bir derecede ve 1 Haziran tarihine dek devam edecek düğümlere kare hareketi başlıyor. Bu iki güne çok dikkat ediniz. Mars Yengeç burcundan nefret eder! O yüzden bu geçiş ile alakalı pek iyi haber yok. Lütfen uyanık ve temkinli olunuz. Sevgiler, Laden – 25.03.23

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE