. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Jüpiter Boğa seyrine mevcut Kuzey düğümü kavuşumu ve Plüton karesi ile başlıyor. 16 Şubat itibari ile başlayacak olan bu göksel hareketin an haritasına baktığımızda Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs’ün deklinasyon dışı pozisyonda olduğu ve Chiron kavuşumlu anın Ay fazının Balsamic olduğunun altını çizmek çok mühim sevgili öğrencilerim, takipçilerim. Ezbere bilgi veren astrologlardan kaçınınız! Jüpiter kesinlikle Boğa burcunu çok sever ancak derin astroloji bu kadar basit değildir maalesef! Mars, olup olabileceği en kötü burç & derecesi olan 27 derece Yengeç burcunda ve Jüpiter’i uzaktan karelemeye başlamış durumda. Yani Jüpiter apexli bir Mars & Pluton T karesi mevcut. Zeus cidden krallığına yakışır bir giriş yapıyor diyebiliriz bu noktada. Sadeleştirmemiz gerekirse bu değişkenler Jüpiter’in Boğa yolculuğuna Zeus’un bolluk ve bereketi artırıcı, iyicil taraflarını çalıştıracak bir adım atmasından çok abartan, sapkın ve karanlık yönlerini çalıştırma riskinin altını çizmemiz lazım. Para piyasalarında çok abartılı iniş çıkışlar gözlemlenebilir. İlişkiler çok hızlı bir şekilde başlayıp evliliğe dönüşebilecekken mevcut ilişkilerin aldatmalara, arkadan iş çevirmelere açık olduğunu söyleyelim. Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın. Özellikle Boğa yöneticisi Venüs Aslan burcuna geçince yaz sıcaklarının da etkisi ile ortalık karışır! Bu arada Jüpiter Boğa’ya geçince masadaki her şeyi hatta masada oturanları bile yutmak isteyebiliriz 😀 İştah ciddi açılacaktır.

Bu süreçte tiroit, boyun fıtığı, gırtlak sağlığı ön plana çıkacaktır. Her gün bir tutam dereotu tüketimi çok faydalı olacaktır! Krizopras taşı yine tiroide iyi gelecektir.

Boğa burcunun mitosu 7 günah ile bağlantılıdır. Neydi bunlar? Kibir, açgözlülük, şehvet, kıskançlık, oburluk, öfke, tembellik. Bu başlıkların tamamı ile sınanacağımız bir süreç olacaktır. Jüpiter büyütürken aslında gözetler de. Bu kişi ona verdiğimiz şansları nasıl kullanacak diye gözlem yapar. Gözlemlerin sonucunu Satürn’e devreder ve krallığını bu şekilde yönetmeye devam eder.

4 Eylül günü Ay ile tam kavuşum halinde olan Jüpiter durağanlaşıp retro hareketine başlıyor. Bulundukları derece 8 Kasım 22 tutulmasını tetikliyor. En son Uranüs burayı tetiklediğinde ülkemizin yaşadığı en büyük felaketi yaşadık. Şimdi S Jüpiter ve Ay bu bölgeyi bir arada tetikleyecekler. Venüs de Aslan’dan bu bölgeye kareyi basıyor ve Türkiye’nin Venüs’ü üzerinde ponçik bir T karemiz meydana geliyor. Ekonomik deprem öngörebiliriz bu hususta ancak yine de yer sarsıntılarına karşı da temkinli olmamız gerekecektir. Geri hareket 1 Ocak 24 tarihine kadar devam edecektir. Bu tarihe değin yöneticisi Venüs Aslan, Başak, Terazi ve Yay burçlarını tarayacaktır.

Bir seneden fazla sürecek bu seyir 26 Mayıs 2024 tarihinde bittiğinde Venüs neredeyse gökyüzünde tam bir tur atmış olacak. Bu da her bir Venüs/burç değişikliğinde Jüpiter’in ilgimizi farklı yönlere çekeceğini anlatıyor. Mühim bir süreç! Oğlak ve Başak burcu ağırlıklı haritalar bu sürecin en şanslıları; Yengeç ve Balıklar zaten bu senenin en keyiflilerinden, bu süreçte destek görecekler. Terazi ve Yay’lar ise ani hak ediş ya da kayıplarla karşılaşabilirler.

Bu süreç içinde 4 ciddi tutulma olurken Jüpiter önemli Boğa sabitlerini tarayarak kolektif adına çok güçlü enerjiler oluşturacak. Retro hareketi esnasında geçmişten gelen konuları karşımıza tamamlayabilmek adına çıkartacaktır. Mars’ı Boğa olan kadınlar, evlenecekleri adamla tanışacaklar. Büyük iyicil Jüpiter yine de hak edenlere çok da iyi davranacaktır, sistemin adaletine güveniniz. Zaten bu süreçte Yay ve Balık ile bağlantılı konular, hak, hukuk, adalet, devlet daireleri, yurtdışı bağlantılı konular, Hristiyan ve Müslüman dünyasına ait gündemler, yobazlık, denizlerle alakalı konular gündem olurken halkın ruhsal dönüşümünde derinleşmeler de olacaktır.

Jüpiter Sheratan hattını tararken Haziran’ın ilk iki haftası doğa olayları artabilir. Depremler ve yer sarsıntılarına karşı dikkatli olunmalı.

Haziran ikinci haftası diktatörlere dikkat çektiği gibi halkların baskılanabileceğini işaret ediyor.

Kasım ortası ve aralık ortası süreçte yine yukarıda bahsettğim dereceler Retro enerjisi ile tetiklenecektir, bu tarihlere de dikkat edelim.

Jüpiter Algol hattına girip Uranüs ile kavuştuktan sonraki süreçte Nisan 24 itibari ile Mayıs sonuna kadar ciddi hesap kesim günleri. O zaman daha detaylı konuşacağız.

Sürecin bütüne hayrolması dileğiyle!

Sevgiler,

Laden

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
Jüpiter Boğa Burcunda- Gülsen Gönenç Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE