. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Bu hafta sonu özellikle Cuma itibari ile Ay Mars ile kavuşup retro pozisyondaki Satürn’ü karşıtlarken; gökyüzü anaterik (zararlı olarak özetleyebiliriz) açı dediğimiz 29 derecelerden Güneş, Plüton ve düğümler ile tam partil grand crossuna hazırlanıyor. Bu etki Cumartesi günü öğle saatlerine doğru kesinleşiyor. Merkür, Lilith, Venüs kavuşumu Uranüs’e farklı tonlardan kare açıya devam ederken gökyüzünde Juno ve Chiron kare açısı var. Yatalım kalkalım Cuma Ay Jüpiter olumlu açısı, Cumartesi ise Ay Uranüs olumlu açısının, Güneş Neptün güzel teması ile birlikte “ilahi koruma” vermesine dua edelim ÇÜNKÜ DURUM FENA!
* Sıcaklar devam eder, yer sarsıntılarına dikkat edilmesi gerekir. Yangınlarla karşılaşılabilir. Doğa olayları, aşırı sıcaklar vb durumlardan yaşamını kaybedenler olabilir.
* Evliliklerde ciddi iletişim problemleri ve yüksek tansiyon, fiziki şiddet konuları.
* Tüm Dünya’da para piyasalarında beklenmedik iniş çıkışlar. Özellikle Venüs’ün hafta sonu retro pozisyon öncesi S konumda olması, Pazartesi itibari ile para piyasalarının ciddi hareketlenmeye başlayacağını işaret ediyor. Ülkemizin Venüs’ü Akrep burcunda olduğunda bu retro hareket bizim ülkemize ait para ve bereket undurlarını çok ciddi anlamda baskılayacaktır., ancak etki global de bir etkidir.
*Bugün meydana gelen yeni ay da aslında bu etkiler altında gerçekleşiyor diyebiliriz. Böyle büyük açı etkileri zaten elimizde olmayan şartlardan ötürü yeniliklere ayak uydurmamızı gerektiren durumlar ortaya çıkartmaktadır. Bireysel anlamda eğer bir şeyler sonlanıyorsa, çok daha iyi başlangıçlar da verebilecek bir etkiye sahiptir çünkü geri dönülmez enerjiler yaratır.
*Haftaya Pazartesi (24 Temmuz) – Lilith en sevmediğim sabitlerden birinde Merkür tam kavuşum, Uranüs tam kare. Ltf kendinizi ve başkalarını dövmeyin! 🙂
 
Herkese şimdiden keyifle dolu bir hafta dilerim.
Laden
 
Yorum yok

Yorum Yaz

Göksel Kapı Açılıyor: Sirius Güneş Kavuşumu -Gülsen Gönenç Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE