. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Merhabalar herkese! Gelin biraz size gökyüzündeki mevcut enerjilerden bahsedeyim…

Bir kere düğümlerin Koç – Terazi aksında olması “adalet” demektir. Hak, hukuk, adalet ile alakalıdır. İlişkiler ikinci plandadır. Kaldı ki birçok adalet de işte tam da noktada ağırlıklı olarak ilişkiler üzerinden gelişecektir. Peki adalet ne demektir? Doğru zamanda, doğru adımları atmayarak kendinize adil olmazsınız. Yaşadığınız toplum ile alakalı duyarsız olursanız adil olmazsınız. Eşinizi aldatırsanız adil olmazsınız, gibi gibi… Demek istediğim adalet denilince illa aklınıza mahkemeler gelmesin. Retro Satürn, Karma asteroidi ile kavuşumda devam ediyor. Bu dönemde özellikle karşınıza çıkan insanlara ekstra dikkat edin. Bunu kötü anlamda söylemiyorum. Karmadan her zaman “kötü” yapılar gelmez. Hak edişler vardır. Nadir de olsa ikiz ruhlar, eş ruhlar vardır. Gökyüzü bu dinamikler içerisinde ciddi hak edişler verebileceği gibi işte; adaletin de yerini bulabileceği, belki olumlu, belki de olumsuz durumlar yaşatabilecektir.

Ben bir numerolog değilim ancak bir astrolog olarak zaten sayılarla çalıştığım için rakamlara ve enerjilerine de çok önem veririm, biliyorsunuz.

8.8.2023 günü Ay Jüpiter kavuşumu da var ancak bakınız sevgili arkadaşlar bugün oradan Uranüs de var ve Lilithli Venüslü Güneşli bölgeyi kareliyor! Naçizane çok sert çalışmalara girmemenizi öneririm. Detaylı bilgi olmadan verilen ritüellere dikkat ediniz ltf.

Herkese güzel bir hafta dilerim <3

Sevgiler,

Laden

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE