. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

29.09 – KOÇ DOLUNAYI

Etkili bir dolunay. Psikolojik anagramda sabian sembolleri incelediğimiz zaman sıkışmış duyguların artık kendilerine alan aradıklarını göreceğiz. Aynı anda ikili ilişkiler ya da hayatlar yaşayan yapıların zorlanacağı ya da ayyuka çıkacağı bür süreç olacaktır. Dolunay sonuçta ışığını parlatarak önemli konuların görünür olmasına sebebiyet verecektir. Eğer herkesi memnun etmeye çalışan birisi iseniz bunun sizi ne kadar zorladığını ve elinizde ne kadar az değer ile yaşadığınız gerçeği suratınıza çarpabilir. Herkesin peşinden koşarken kendinizi ne denli unuttuğunuzu, ihmal ettiğinizi sizlere gösterebilir. Ciddi anlamda maskelerin düştüğü, artık şişmiş konuların adeta bir irin gibi patlayıp şifalanacağı bir dolunay ancak süreç serttt.

Yeniay etkisi ile evliliklerde ciddi dönüşümler başladı. Dolunay etkisi ile bazı durumlar daha fazla netleşecektir. Juno ve Venüs en sevmediğim sabitlerden birinde. 22 derece Aslan’da yerleşen bu iki göksel sembolizma ilişkilerde ve evliliklerdeki en büyük düşmanımızın aslında kendimiz olduğunu aşikar edecek. 29 derece Aslan’da regilyan bir enerji veren Lilith, ünlülerle, politikacılarla alakalı skandalları da duymamıza sebebiyet verebilecektir. Gayrimeşru çocuklar, cinsel skandal gibi konular gündeme gelebilir. Aslan, yönetmesi en zor bölgelerden birisidir…

Merkür Başak yeniayının meydana geldiği sabitte tam tetik atıyor. Daha basit bir şekilde yeniayda başlayan süreçleri adeta elinde bir çubuk ile kanırtıyor. Bizleri bazı şeyleri idrak etmeye zorlayacak. Daha önce es geçtiğimiz detaylar kaldıysa eğer, bu dolunayda nasıl diyeyim, adeta ağzımıza girecek! Zor olsa da farkındalık iyidir dostlar!

Mars ise resmen gelecek günlere bizleri hazırlıyor gibi. Sağlık asteroidi Hygiea durağan pozisyonda, Satürn’e kare yapıyor ki Satürn’ün dolunaya apex atması (iki ışığı da karelemesi) çocuklarla alakalı hastalıklar, kapanma konularının gündeme gelmesi (dolunay sabianı da köşeleri işaret ettiği için kapalı alanları da işaret ediyor) gibi durumları verebilir. Kuzey Düğümü ve Eris kavuşumunun, Eris varyantı ile çıktığında yapabileceklerini daha önce paylaşmıştım ancak hatırlatmak gerekirse dünya vatandaşlarını ikiye bölebilir.

Terazi burcunun son derecelerinde Venüs/Juno’su olanlar geçmiş yaşamdan gelen bir yeni tanışma yaşayabilirler. İlişkinin olumlu ya da olumlu olması natal haritaya bağlı olacaktır. Ancak Mars harici Güneşleriniz de Yay ve Aslan burçlarında olması halinde olumlu görünümler olabilir.

Eylül sonu itibari ile yer sarsıntıları konuları yine gündeme gelebilir.

Dolunay’ın güzellikler getirmesi dileğiyle,

Laden

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
2023 EKİM TUTULMALARI- GÜLSEN GÖNENÇ Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE