. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

İki tutulma arasında gökyüzü pek rahat değil. Güneş Terazi burcunda Güney düğümü ile kavuşum halinde hafta boyunca Plüton ile tam kare pozisyona gidecek. Özellikle Çarşamba günü itibari ile Merkür’ün de hatta girmesi ile takip eden bir hafta boyunca bu etki herkes için tehlike çanlarını çalacaktır. Transit anlamda bu görünüm çok kötücül bir enerjidir. 19-20-21 Ekim tarihleri tam kesinleşen açıya dikkat! Mars’ın da 20 Ekim itibari ile Khambalik etkilere girmesi, Venüs’ün Zosma sabit yıldızında seyri ile birleşince ciddi finansal dalgalanmalar, patlamalar, 22-23 Ekim tarihlerinde tarımsal bereketi etkileyebilecek hava olayları, dünya genelinde yeryüzü sarsıntıları görülebilir. Kişisel anlamda hastalıklar, kazalar, ani kayıplar, dürtüsel patlamalar mevzu olabilir. Nükleer konularına dikkat edilmeli. 21-23 Ekim, 25-26 Ekim kötücül enerjilere karşı dikkat, alanınızı ekstra korumaya özen gösterin.
Ekim ortası itibari ile Kasım ayı dahil çok fazla mafyatik konuların gündeme geldiğini göreceğiz. Mars Akrep burcunda seyrederken Merkür ve Güneş de 23 Ekim haftası itibari ile bu Plütonik ve Marsiyen enerjinin etkisi altına girecek. Güney düğümlü bir tutulma yaşadık. Karmadan gelen birçok konu ve kişi diğer tutulmaya kadar hayatımıza girmiş olacaktır. 21 Ekim – 31 Ekim arası rüzgar gibi geçecek!
16 Ekim – 24 Ekim – 26 Ekim tarihleri geçen sene bu günlerde yaşadığımız 25.10.22 tutulmasını tetikleyecek günler olup 28 Ekim tutulması öncesi geçmiş gündemlere benzer konuların gündeme gelmesini işaret ediyor.
Sakinliğimizi korumakta zorlanacağımız, farklı enerjiler altında savrulduğumuzu hissettiğimiz günlere gebeyiz.

17-27 Ekim tarihleri arasında Başak burcundaki Venüs ve Boğa brucunda retro pozisyonda olan Jüpiter arasında olumlu dediğimiz 120ik bir açı olacak. Bu süreçte bir nebze de olsa koruma verecektir. Bir nebze de diyorum zira Venüs Başak burcunu sevmez Jüpiter ise retro pozisyonda. Koruma etkisi azalacaktır. Para piyasaları ile alakalalı spekülatif durumlar olabilir, yanlış yatırımlara dikkat, tutulma foramende oldu, bir kere batma verir… Kasım sonunda Venüs tutulma derecesine geldiğinde bu iflasların vs haberleri de duyulur.

Bu açının toprak burçlarına iyi gelecektir. Başak, Boğa ve Oğlak burcunda gezegenleri olanlar sürprizleri olumlu gelişmeler ve sürpriz aşklarla karşılaşabilirler.

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE