. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Kasım ayına tutulmaların etkisinde giriş yaptık. Güneşi takip eden hızlı gezegenlerin de Akrep geçişi ile Mars ve Plüton etkili – yani sert etkili günler geçiriyoruz. 7-8 Kasım tarihlerinde Güneş zorlu bir sabiti tararken Merkür 13 Kasım’a kadar Satürn’e kare açı yapacak, o bitti derken Jüpiter’e Uranüsyen açı yapacak. Sonrasında da 23 Kasım’a değin Juno’ya kare açısı var. İletişimde baskılanmalar, otorite konumundakiler ile zorlanmalar, bu sıkıntılar sonucu ani bitişler, çok iyi görünenin arkasındaki gerçeklerin ortaya çıkışı benzeri konular gündeme gelirken yaşanan bu streslerin evlilik ve bereket konularında sertliklere sebebiyet vermesi muhtemeldir. Merkür çok önemli çünkü aklımızı kullanma kalitemizin bu zorlu açılar altında zorlanacağını, akıl sağlığımızın uçlarına elektrik şokları verileceğini bize işaret etmekte. 7 Kasım tarihine kadar da mevcut Merkür Uranüs karşıtlığı bizlere uyarı niteliğinde olaylar yaşatacaktır…
Venüs 8 Kasım itibari ile yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiş yapacak. 11 Kasım’a kadar Plüton’a yapacağı 120 lik olumlu açı hava burçları olan İkizler, Kova ve Terazilere olumlu gelişmeler, kazançlar ve GÜÇ verecektir. Tabii duygular şelale, seviyorsan git konuş bence günleri 😍

Neredeyse tüm ay boyunca etkili olan Mars Neptün 120’lik açısı hastalara şifa verecek! Bazı fark edilmesi geciken konuları ve hastalıkları da gün yüzüne çıkartacaktır. Satürn’ün Balık burcundaki retrosu Kasım başı itibari ile bittiği için özellikle Balık, İkizler ve Yay burcunda gezegenleri olanlar bir rahat nefes alacaklar. Satürn retrosunun bitişi hepimiz için hareket etme kabiliyetimizin önündeki belirsizlikleri netleştirmemize yardım edecektir. Yalnız bu ileri hareket salgın hastalıkların da önünü açabilir dikkat etmekte fayda var.
Satürn 7 Aralık tarihine kadar Pallas’a; Ocak başına kadar da Vesta’ya olumlu açı yapacak. Bu da aklımızı başımıza alarak, doğru stratejiler kurarak sağlıklı bir şekilde ilerleyebileceğimizin, eğer kendimize bir yeni hedef ya da yol arıyor isek bulabileceğimizi, stratejik ve motivasyonel olarak güçlü olabileceğimizi müjdelemekte!

7 Kasım – 22 Kasım tarihleri arasında geçmiş platonik aşklar yeniden kapınıza dayanabilir ya da aniden hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir! Terazi, Yay ve Boğa burcunun 5-10 dereceleri arasında gezegenleri olanlar için bu karşılaşma yeni bir gündem halini alabilir.

13 Kasım Yeniayının sabianı olan “Vicdanına itaat eden bir asker emirlere karşı koyuyor” Dünya genelinde ayaklanmaların, baş kaldırmaların başlayacağını gösteriyor. Domino etkisi olabilir. Kimin iyi, kimin kötü olduğunun anlaşılamayacağı tuhaf bir süreç adeta. Mars ve Merkür sıkıntılı durumdalar… 27 Kasım Dolunayı ile konular zirve yapar. Askeri hareketlilik görülüyor birçok göstergede tüm Dünya genelinde, ülkeler arası siyaset daha da karışacak.

Merkür Aralık ayı içerisinde geri hareket yapacağı için anlaşma, sözleşme, alım, satım vb. işlerinizi astroloğunuza danışarak Kasım ayı içerisinde yapmanız tavsiye olunur! 17 Kasım itibari ile Mars’ın Satürn olumsuz açısı can sıkıcı. Kasım ayı içerisinde mevcut savaşların sertleşmesi, patlamalar, suikastler, mafya cinayetleri, intihar saldırıları yani maalesef çok feci gündemler mevzuu olabilir. Bombalı saldırılar gibi konular Kasım ayı içerisinde – üzülerek söylüyorum – gündemimize geri gelebilir. İklimin Yay’a geçmesi ile Kasım sonu Aralık başı fanatik terör konuları fazlaca artacaktır. İyi haberler araya sıkıştırmaya çalışsam da Kasım ayı ekonomik ve sosyo-politik olarak zor. Canımızı sıkacak gelişmelere gebe bir ay ne yazık ki. Çatışmalar ve kayıplar yine gündemde. Aralık Ayında yay iklimi yobazlıkta ve fanatik saldırılarda vites arttıracak. Herkese güzellikler ile dolu bir ay dilerim!

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE