. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

ARALIK AYI GÜNDEM

Aralık ayına 27 Kasım tarihinde meydana gelecek olup 26 Mayıs 2021 yılında meydana gelen ay tutulmasını tetikleyen bir dolunay ile başlayacağız. 2021 Mayıs tutulma etkisinin en belirgin konusu  İsrail’in  Mescid-i Aksa ve Kudüs’te saldırılar düzenleyerek birçok kişinin ne yazık ki yine hayatını kaybetmesine sebep olması idi. Bu dolunay tam ters bir konumda tetik verecek. Bununla birlikte İsrail’de işçi partisi adayının Cumhurbaşkanı seçilmesi de bir diğer detay. Satürn, tutulmadaki stresli pozisyonda bulunan Jüpiterin derecesinde. Eğer bu savaşın hafifleyeceğini düşünen varsa, maalesef haberler iyi değil! Tam tersi olaylar sertleşecektir. Kaldı ki Antares – Aldaberan hattını Aralık ayı içerisinde Güneş (30 Kasım- 2 Aralık) ve Mars (5 – 7 Aralık) tarayacak. Tüm süregiden savaşlarda yeni cepheler açıldığını, savaşın farklı ülkelerin katılımı ile daha geniş alanlara yayılabileceğini görebiliriz. Putin’in savaş planlamasında Antares’i kullandığını net bir şekilde biliyoruz. Bombalar ve yangınlar, belki silah depoları patlamaları, insanların yanması gibi konular gündem olabilir. Bu tarihlerde kalp krizi vakalarında artış görülecektir, dikkat! Bu dolunayın hangi konulara dikkat çekebileceği için daha detaylı bilgi almak için web sitemdeki 26 Mayıs tam Ay tutulması başlıklı yazımı inceleyebilirsiniz.

23 Kasım – 30 Aralık arası Güney düğümünün bulunduğu derece, 14 Ekim 23 tutulma derecesini tarayarak denizlerde felaketler, para piyasasında dalgalanmalar, bireysel ya da kolektif iflaslar gibi konuları gündeme taşıyacaktır. Bu günlerde “ne yapsam olmuyor” diyebilirsiniz, normaldir. Zorlamamakta fayda var. Merkür de ay ortası itibari ile Retro hareket yapacağı için bu tarihe kadar önemli işlerinizi bitirmenizi tavsiye ederim. Hayatınıza bu dönemde giren insanlara ve konulara dikkat, yaşam ener(c )inizi adeta emmek üzere geçmişten gelen yapılar olabilir. Özellikle Venüs’ün de GAD ile tutulma derecesinde kavuşum yapacağı 27-28 Kasım tarihleri bu konuda ekstra etkili olacaktır.

3 Aralık’ta kesinleşecek Venüs Plüton zorlayıcı açısı dikkate değer! 5 Aralık’ta Akrep burcuna girecek olan Venüs’ün zorlayıcı açısı devam ederken bu olumsuz açının etkileri daha hissedilir hale gelecektir. 8 aralık tarihine kadar etkili olan bu göksel kombinasyon para piyasalarını etkilerken, yeni kara para aklama haberlerini gündeme taşıyacaktır. Marsın aynı tarihler arasında Venüs ile yaptığı açı ilişkilerde aldanma ve aldatmalara açık bir süreci işaret ediyor. 5 Aralık tarihinde önemli adımlar atmamakta fayda var, Neptün durağan pozisyonda, hatalara açık bir gün! Neyse ki Satürn’ün yaptığı destekleyici açı çarşı bu denli karışık iken büyük bir koruma sağlıyor. Yengeç, akrep ve Balık burçlarında gezegeni olanlara hak ettikleri maddi gücü verebilir, miras yoluyla ya da otorite konumunda yapılardan beklenen paralar varsa, bu bekleyiş son bulabilir!

1 – 15 Aralık arası Aslan, Yay ve Koç burcunda olanlar, mevcut hastalıkları ile alakalı şifalanma yaşayabilirler. Bunun harici, uyarıcı nitelikte yaşayacakları bir rahatsızlık sonucu önlem alma şansı bulabilirler (ani bir anjiyo sonrası kalp krizi riskinin ortadan kalkması gibi).

9 – 16 Aralık tarihlerinde diz, kaval, kemik kırılmalarına dikkat, özellikle gençlerde bu tarz durumlar görülebilir. Yine çocuklara ait katliam haberleri, üzücü gündemler olabilir. Jüpiter’in 22 Aralık tarihine değin Merkür’e olumlu açısı ciddi koruma verecektir. Coin piyasalarında hareketlenme ve ani iniş çıkışlara dikkat. Merkür retrosundan bahsetmiştim, Oğlak burcunda başlayan retro hareket 23 Aralık itibari ile Yay burcuna geri gidecek. Pankreas ve karaciğer hastalığı olanlar dikkat, alerjik hastalıklar, antibiyotik ve ilaç zehirlenmeleri gündeme gelebilir. Özellikle Aslan, Yay ve Koç burçları temkin.

Su burçları müjde! İlahi aşk fırsatını kaçırmayın! 20 – 30 Aralık arası uzun zamandır beklediğiniz sevdiceğinizle karşılaşabilir, mevcut ilişkisi olanlar daha ciddi bir ilişkiye adım atabilirler!

Bir de Boğa, Oğlak ve Başak burçlarına müjde verelim! 20 – 30 Aralık arası Güneş, Merkür ve Jüpiter arası olumlu açı beklediğiniz iyi haberlerin size geliş yolunu açıyor. 1 Ocak tarihinde Jüpiter’in ileri pozisyona gelmesi ile uzun zamandır sizi sıkan konularda hafifleme yaşamaya başlayacaksınız.

15 Aralık – 15 Ocak arası Jüpiter, 28 Ekim tarihinde içimizden geçen 5 derece Boğa tutulması derecesinde ileri geri salınacak ve o dönemde başlayan konuları yeniden gündeme getirerek bizleri bazı sonlanmalara zorlayacaktır. Özellikle 1 Ocak sonrası tutulma etkileri büyüyerek önümüze gelecektir.

17 – 18 Aralık, ani iflas haberleri olabilir. Sistem tüysüz yetimin hakkını yiyene acımayacak. 20 – 21 Aralık ise hak edişten gelecek kazançlar olacaktır. Bu ikisi de aniden vuku bulacaktır.

22 Aralık itibari ile Güneş’in Oğlak burcuna girmesi sayesinde kış etkisini artıracak. Şimdiden Oğlak burçlarına da iyi ki doğdun diyelim! 20 – 25 Aralık tarihleri arasında 14 – 15 derece Balık, Yengeç ya da Akrep burcunda olanlar olumlu ya da olumsuz anlamda karmik dönüşüm yaşayacakları durumlarla karşılaşabilirler. Bu tamamen kişinin haritasına göre yorumlanabilecek bir durumdur.

25 Aralık’ta tüm dünyada noel kutlanacak! Şimdiden tüm dünya halklarına kutlu olsun!

Aralara güzel haberler sıkıştırmaya çalışsam da durumlar belli. Yeniay ve dolunaya dair notlarımı ayrı bir yazıda paylaşacağım.

Herkese şimdiden güzel bir Aralık ayı dilerim. Merry xmas already!

Sevgiler,

Laden

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE