. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Önümüzdeki hafta nadir görülebilecek bir göksel olay yaşanacak. 319 numaralı asteroit Leona, tam 12 saniye boyunca Orion’un görkemli yıldızı Betelgeuse’un önünden geçerek tutulmasına ve ışığının bizlere ulaşmasına engel olacak. Gelin hep birlikte bu olayın bize işaret ettiklerini anlamaya çalışalım!

Astrolojik ve sembolik anlamda “şans, bereket, güzellikler, kadın elinden gelen koruma, Meryem ana, Fatma’nın eli ya da Hera (Juno) gibi karşılıkları olan bu sabit yıldızın etkisi genel anlamda olumlu ve destekleyicidir. Tutulma etkisi ile bize ulaşan dişil enerji kesilecek ve merhametsiz ve korumasız bir etki bizlere ulaşacaktır. Bununla birlikte “battle star” yani savaş yıldızı olarak da anılır, yerleştiği takım yıldız olan Orion, savaşçı ve avcı bir karakterdir. Buradaki dişil – eril karışımı yapıda “koruyucu” etki yoğundur. Yıldızın ışığının kesilmesi gölge tarafının çalışacağına dair bize bilgi vermektedir. Bu da mevcut anlaşmazlıkların daha büyüyebileceğini, çatışmaların görülebileceğini, finans piyasalarında ciddi baskıların, gecikmelerin ve şanssızlıkların yaşanabileceğini bizlere gösteriyor. Para piyasaları için çok kritik bir gün ki bu tarihte FED’in yeni faiz kararını açıklayacağını biliyoruz.

Nadir bir göksel olay olan bu yıldız tutulması “halkalı tutulma” olarak meydana gelecek. Halkalı tutulmalarda etki adeta suya atılan bir taşın dalga dalga büyümesi gibi yaşanır. Bu dönemde başlayan ne varsa süreç içinde büyüyerek devam edecektir, attığınız adımlara, verdiğiniz kararlara dikkat edin. Bu olay birçok kişiye hiç planda yokken evlenme ya da boşanma verecektir. Sürprizlere açık olun!

Tutulmanın Dünya üzerinde izlenebileceği yerlerden biri de ülkemiz  Diğerleri Güney İtalya, Yunanistan, Florida ve Doğu Meksika’dan izlenecek. Bu da etkilerin bu bölgelerde daha yoğun hissedileceğini gösterir. Devamı yorumlarda…

Leona isminin herhangi bir mitolojik karşılığı olmamak ile birlikte etimolojisine baktığımızda “leon – lion – aslan” kökeninden geldiğini görürüz. Aslan, güç, kuvvet, krallar, güç gösterisi, güç sahipleri, ego gibi anlamlara gelmektedir ve yine bir dişi ismidir. Yukarıda iki hanım arasında kavga var anlayacağınız ve bu bizim yaşadığımız eril – dişil tutulmalardan (yani ay ve güneş tutulmalarından) çok daha farklı bir etki yaratacaktır.

Astrolojik anlamda bu tarihte Ay ve Merkür’ün deklinasyon dışında olması, Ay’ın yeniay öncesi balzamik fazda olup Satürn’ü karelemesi sıkıntılı. Bu yıldız sabitesi günümüzde 28 derece İkizler burcundadır. Yöneticisi Merkür olay anında Facies isimli berbat bir yıldızda. Akciğer hastalıkları artabilir çok dikkat! Ayrıca kemik hastalıkları, kemik kırılmaları riski de devam ediyor (bir süredir bunu yaşıyoruz zaten). Venüs Khambalik etkide, Güneş Sabık bölgesinde, içim sıkıldı, daha yazmayayım. Yine akıl almayacak işler, yüzümüzü kızartacak haberler alırız. Ahlaksızlıklar, kadınlara yönelik olumsuz gelişmeler olabilir.

319 Leona asteroitinin numerolojik karşılığı 4… Sizce bu bize neler anlatıyor olabilir? Yorumlarınızı bekliyorum.

2024 için umut var mı diye soranlar olursa buradan diyeyim, el cacık… Yeni yılın şanslı burçları kısmına inanmayın, şanslı olan burçlar sadece daha az dayak yiyecek 🙂

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE