. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

Etiketler

.

Dün Rusya’da meydana gelen terör saldırısının astrolojik haritasına saat 20:00 itibari ile baktığımız zaman Ay’ın Megrez hattını yeni taramış olduğunu görüyoruz. Bu bölge Başak sabitlerinin sorunlu bir bölgesidir; 0-4 derece arası Başak suikastler, saldırılar, cenazeler ve kayıpları işaret eder. Ay’ın an haritasında Venüs, Mars ve Satürn’e karşıtlık yapması da oldukça sıkıntı. Mars’ın anaretik derece olan 29 derecede olması ve Kova yerine Akrep burcu gibi çalışması, Venüs ve Mars’ın sabianı (“Çok sayıda savaşta kullanılmış bir kılıç, bir müzede sergileniyor”) zaten “martial arts” denilen savaş sanatları ve çatışmalar, eski savaşların yeniden gündeme gelmesi gibi konuları direkt işaret etmekte. Draconic Mars ve Venüs is alogolit hatta maalesef, bu konu kaynaklı ölümlerin daha fazla olacağını, rusya’nın intikam için sert politikalar uygulayacağını gösteriyor 

Diplomatik yöntemler ile anlaşma ve barış sağlamayı işaret eden asteroit Pallas bir süredir Antares’te. Dünyanın geoit (yani yukarıdan biraz basık – elma gibi) olmasından ötürü zodyağın en düşük derecesi 8-9 derece Yaydır! Bu bölgede yöneticisi Jüpiter bile düşer. Bu maalesef, Dünya genelinde barışçıl yöntemlerin arka planda kaldığını gösterirken, Rusya’ya bu enerji altında yapılan saldırı maalesef Dünya genelinde çok olumsuz etkilere yine bizleri gebe bırakacaktır.

Nefret, savaş, kargaşa içeren her türlü eylem ve söyleme karşıyız! Barış dolu günler dileğiyle…

Yorum yok

Yorum Yaz

. Önceki Yazı
. Sonraki Yazı

Emeğe saygı lütfen

Laden Baygın

BEDAVA
İNCELE